пятница, 27 апреля 2018 г.

Мультфільм учениці із Зимного - один з найкращих в Україні


Приємною перемогою порадувала нас Тетяна Мігун, учениця 9-А класу ООЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» с. Зимне. Створений нею під керівництвом учителя мистецтва Олександра Богдановича Гудима навчальний анімаційний фільм про астрономію «Зоряні пригоди» потрапив у фінал Всеукраїнського конкурсу з інформаційних технологій для дітей та молоді "ITalent" (номінація «2-D анімація»). 21 квітня 2018 року (приємна випадковість - Міжнародний день астрономії) вона захищала проект у фіналі (м. Київ), де виборола ІІ місце та срібну медаль. Вітаємо переможця з вагомим здобутком!
ITalent - це перший державний ІТ конкурс всеукраїнського масштабу. Він проводиться Українським державним центром позашкільної освіти спільно з МГО "Київський Інтелект Клуб". Цьогоріч проходив утретє, і за звання найкращих змагалися учні з усіх куточків України у 11 номінаціях та кіберспорті (відео – монтаж, статична 2D графіка, статична 3D графіка, 2D анімація, 3D анімація, веб – сайт, програмна розробка, апаратно - програмна розробка, розробка комп'ютерної гри, цифрове фото, розробка на scratch).
Переглянути роботи переможців та ознайомитися з конкурсом можна за посиланням: http://www.italent.org.ua/seasin_3_winners/

Комментариев нет:

Отправить комментарий