четверг, 19 октября 2017 г.

Команда Зимнівської територіальної громади - друга в обласному конкурсі!

18 жовтня 2017 року на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся другий обласний конкурс малюнків в техніках живопис, графіка, комп’ютерна графіка на військово-патріотичну тематику.


Всі члени команди були представниками ООЗ НВК "ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" с. Зимне. Вони достойно захищали честь Зимнівської громади, що дозволило їм посісти ІІ місце у командному заліку (І місце: м. Нововолинськ, ІІІ місце: Ківерцівський район).
В індивідуальній першості перемога дісталася Рожок Софії, учениці 10 класу ООЗ НВК с. Зимне за роботу «За українським військом – як за кам’яною стіною!». Вона була нагороджена дипломом ІІ ступеня (номінація "Комп’ютерна графіка"). Вдалим було змагання для Мігун Тетяни, вона отримала відзнаку - грамоту за активну участь (номінація "Живопис").

Переможці та призери конкурсу

Вітаємо команду і переможців з вагомими досягненнями! Успіхів у реалізації творчих ідей!

Детальніше про конкурс. У заході взяло участь 54 учасники (20 команд) з усіх районів, міст та об’єднаних громад області, які працювали в номінаціях «живопис», «графіка» та «комп’ютерна графіка» (графічні редактори Paint, Adobe Photoshop, Corel Draw). Журі конкурсу відмітило високу підготовку учасників конкурсу.
Більше інформції можна дізнатися тут: http://cnttum.lutsk.ua/lyubit-ukrayinu/

Команда Зимнівської ОТГ на екскурсії в анімаційній студії "Імаго", м. Луцьк

Р.S

Учні Зимнівської школи висловлюють вдячність Леоніду Тивонюку за можливість відвідати анімаційну студію "Імаго", а також приємне спілкування! Ви додали нам креативності і впевненості!






Комментариев нет:

Отправить комментарий